Egy 10 kérdéses kérdőívből kihozni mindezt, ahol az egyik kérdés az, hogy tölgyfához hasonlítom-e magam vagy inkább gesztenyéhez, szép teljesítmény... :)

Jóindulatú és békeszerető ember vagy, aki jól kijön másokkal. Kellemes munkatárs, kitartó, szívós, aki jól bírja akár a monoton feladatokat is. Alaposan és körültekintően végzed a feladatod, mely során több szempontot is képes vagy figyelembe venni egy-egy probléma megoldásakor. Sok időt töltesz el azzal, hogy mindenkit meghallgatsz. Kiegyensúlyozott személy vagy, aki nehezen hozható ki a sodrából. Mostoha munkakörülmények között is képes vagy jól dolgozni, aki derűs szemlélője a körülötte zajló eseményeknek. Mérnöki, informatikusi munkában végtelen türelemmel vagy képes a munkatársakkal és az ügyfelekkel dolgozni, de nagyon jól megállhatod a helyed a humánerő-gazdálkodásban is.

2 komment

Címkék: munka humi öki

A bejegyzés trackback címe:

https://okumenikus.blog.hu/api/trackback/id/tr872430983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsillagAjándék 2010.11.14. 16:18:55

1. ezmiezvoltezakérdőív? Dóri is!
2. Mosogatási szokásokról esett-e szó a tesztben? :P

Kozonithy 2010.11.14. 16:27:36

A fészbúkon van, keress rá valahogy a profession.hu-ra a fészbúk keresőjében. Ha megtalálom a linket, majd mutatom holnap.

Mosogatásról annyit kérdeztek, hogy hogyan mosogatok. Erre azt jelöltem be, hogy "HA nekiállok (itt a HA-t valamiért nagyon kiemelték, nem nagyon értettem), akkor tényleg jóindulatúan, békeszeretően bánok az edényekkel (ahogy fent olvashatos id), azonban kíméletlenül bánok a makacs foltokkal, amelyek eltakarítására több féle szempontot is képes vagyok figyelembe venni az igények szerint."

Ui.: Hétfőn elmosogatok! :)
süti beállítások módosítása