Teljesen újszerű, trendi, modern, vicces, professzionális tv-spot-kampányra készül a Magyarországi Református Egyház. Kíváncsian várom, hogy fog mutatni a tévé képernyőjén... Az biztos, hogy fel fogják kapni a fejüket az emberek.

A rendezői változatot megnézheted itt:

Bennem egyszerre több érzés is kavarog a filmmel kapcsolatban.

Komolyan üdítő a film profizmusa, a gondosan megválasztott helyszín, a részletekre ügyelés, és az az egyszerű tény, hogy van sztorija a spotnak. Sőt, erős hangulata is.

Figyelmetlen, benyomásokra, hangulatokra nyitott néző lévén, nekem először nem jött le, hogy mi is a mondanivalója a filmnek. Inkább kényelmetlenül ficeregtem a székemen, ahogy beszippantott az ismerősödő disztopikus hangulat és a bürokrácia sem nem diszkrét, sem nem bájos valósága.

Nyilván nem lehet 30 másodpercben az egész világot elmondani (van, aki dalban próbálta, de később feladta :P), de nekem mégis hiányzik valami többlet-mondanivaló, ami a spot "feladójára" és az egy százalék címzettjére az egyházra utal. Ez egyáltalán nem jelenik meg.

Meglátjuk, bejön-e? Érdekes kísérlet.

A bejegyzés trackback címe:

https://okumenikus.blog.hu/api/trackback/id/tr892747570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása